En sån där önskelista

 
 
1. Fjällräven Kånken. Någon kul färg. Inte marinblå eller mossgrön.
2. Parfymen Sunshine Daisy av Marc Jacobs.
3. Dymo. Finns vid Clas Ohlson, i samma hylla som miniräknarna.
4. Snygg keps. (Nej pappa, inte en som det står Vörå Maskin & Traktor eller Massey Ferguson på.)
5. Nomination-bitar och Thomas Sabo-berlocker.
6. Alpacka. Mitt liv är inte fulländat förrän jag har en alpacka i min ägo.
7. Licens på ett Microsoft Office-paket.
8. Svarta badhanddukar med färggrant vimpelmönster, från Finlayson.
(Hittade ingen bild, men de finns i Halpa-Halli.)
 
Dagarna flyger iväg och snart är det visst min födelsedag igen en gång! Jag tycker att jag nyss fyllde år, men tydligen börjar det bli ett år sedan sist. Kul! Kalas är det bästa som finns ju. :) Att fylla 22 känns helt okej, för jag har ändå inbillat mig att jag är 22 i ett halvår redan. Jag har nämligen blivit så gammal att jag inte längre minns hur gammal jag är, så jag brukar bli tvungen idka huvudräkning när någon frågor. Hej-och-hå, snart är jag visst pensionär. Nämen födelsedag var det, ja. För att underlätta litegrann för familj och vänner så ser ni min önskelista här ovan. Massa vettiga saker bara, för jag har ju blitt gammal nu.
#1 - K

Har också önskatmig en alpacka i flera år! Den skulle till exempel kunna sova i min säng, inga problem. Åh den dagen jag skaffar trädgård!

Svar: Jamenvisst! :) Den skulle absolut få sova i sängen och äta i köket. Kanske man kunde inreda en liten alpacka-toalett i badrummet också? Hihi. :) Coolt att jag inte är den enda som drömmer om en alpacka (eller två, den måste ju ha en kompis också).
TIDSTJUVEN

#2 - Yvonne Näsman

Åh, en Kånken får mig alltid att le så nostalgiskt, jag hade en sån redan 1982... men den var blå :) Hoppas du får en alpacka, det är absolut den coolaste presenten av de där!

Svar: Så härligt! :D Jag kan tänka mig att just Kånken-väskorna innebär en hel del nostalgi för många. Jaa, jag håller tummar och tår för att jag får en alpacka! Har önskat mig en sådan i många år, men ännu har jag inte fått någon. ;)
TIDSTJUVEN

#3 - Chamilla Magnusson

En alpacka? Varför just ett sådant djur? :D

Svar: För att det är världshistoriens coolaste djur. :D
TIDSTJUVEN

#4 - Chamilla Magnusson

Är det? Jag har bara hört att de är envisare och mer självständig än katter :)
Att man tjänar mycket på deras päls har jag hört också.

Svar: Alpackor är så himla finurliga, knasiga och underliga. Och fina! Lite som en blandning mellan kamel, får och gosedjur. :D
TIDSTJUVEN

#5 - Simone

Kånken är min ständige följeslagare. Så himla bra köp (eller present) !

#6 - Junitjej

Hoppas du får allt!

#7 - Chamilla Magnusson

Hihhi!! Lustig mix, men du har säkert rätt. Jag har aldrig stött på en i verkliga livet. Inte mer än på några bil längders avstånd. :)