Den där arma sommarförkylningen

 
Varje sommar tror man sådär nonchalant att man ska lyckas smita undan den. Varje sommar hittar den en till slut. När man minst anar det kommer den smygande bakom hörnet, redo att hoppa på en... Oftast passar den på någon dag när man kanske har för tunna kläder på sig i relation till utomhustemperaturen. slår den till och innan man vet ordet av har den sprungit iväg med ens röst och lämnat en med rethosta, snorig näsa och kraxiga kråkstämband.
 
 
Kompisar, kom ihåg att klä på er i vinterky... eh, jag menar sommarvärmen! Huskurer mot sommarförkylningar mottages tacksamt. Tillsvidare kurerar jag mig med varma strumpor och halsdukar, te i mängder och lite Starbucks-latte.
#1 - sofia

Har bästa huskuren på lager! Gör vitlöks te på färsk vitlök med mjölk och honung (det är inte så illa som det låter och det gör verkligen underverk med hälsan) Krya på dig!

Svar: Wow, bra tips! Måste införskaffa vitlök idag och testa. :) Tack!
TIDSTJUVEN

#2 - Ida-Marie

Ush då, hoppas du int måst lida allt för länge, eftersom solen har lovat komma till helgen. Kanske det blir sommar trots allt? :D

Svar: Tack Ida-Marie! Jag håller både tummar och tår för att jag är frisk till helgen, för det händer så mycket roligheter då. Och så håller jag tummarna för att sommaren kommer i helgen också! :D Men är jag sjuk då ännu så är det förstås vila som gäller för min del...
TIDSTJUVEN

#3 - Matilda

Så jobbigt med sommarförkylningar! som tur så hade jag min redan i början av sommaren, får hoppas att det inte kommer en till!

Svar: Ja visst är det jobbigt. När det är sommar vill man ju vara frisk, inte kraftlös och snorig. :/
TIDSTJUVEN

#4 - Annika

Jag har också åkt på sommarförkylningen, äntligen börjar det kännas som den börjar försvinna!