2014-07-30 | 18:11:00

Åland, nu kommer jag tillbaka!

Ibland går vardagen så snabbt att man knappt hänger med i svängarna ens. Jag har just och just hunnit packa upp resväskan innan den ska den packas igen. Inatt bär det nämligen av på sommarens andra Ålandsresa! Denna gång är det en sommarresa från jobbet (jag jobbar med flyktingungdomar), så vi är ett stort gäng kids och handledare som åker iväg i fyra dagar. Vi har planerat, fixat och trixat som tusan inför den här resan hela sommaren, så nu är det bara att hålla tummarna för att allt klaffar och att resan blir riktigt lyckad. :) Camping, minigolf, sightseeing, biobesök och en något försenad Eid-fest som avslutning på Ramadan står bland annat på programmet. Det lär bli en väldigt spännande och intensiv resa.
 
Jag insåg idag att jag var i desperat behov av nya skor och en keps, så då var det bara att susa iväg till Alahärmä för att sista-minuten-handla. Halpa-Halli gör en minsann aldrig besviken - tygskor, keps, t-shirt och strumpor för en billig peng. Nu behöver jag bara packa ner ett par shorts också, så ska jag väl överleva fyra dagar på resande fot. ;)
 

Finheter
Pia

De låter som en både intressant och rolig resa! Hoppas ni får de riktigt bra :)

Svar: Jaa, jag har en känsla av att det kommer bli superkul och väldigt händelserikt. ;) Tack och ha det så bra du också Pia! :)
TIDSTJUVEN

2014-07-30 | 18:24:01 | http://kreativtvardagskaos.blogg.se
Anonym

Ha så kul!! :) <3

Svar: Tack så myki! :D Ja ska gör mitt bästa. ♥
TIDSTJUVEN

2014-07-30 | 19:58:15
Saragunmarie

(Anonyma kommentaren var från mig)

2014-07-30 | 19:59:23 | http://saragunmarie.blogg.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?