När studiemotivationen tryter

 
Att plugga tillsammans är mycket roligare än att plugga ensam. Och att plugga på café är tusen gånger roligare än att plugga hemma. Med det i åtanke träffades Ida och jag således vid Loftet igår för att äta lunch och skriva skolarbeten. Jag åt en jättegod gräddig laxsoppa till lunch och Idas caesarsallad såg även den riktigt smarrig ut.
 
 
Till kaffet blev det förstås varsin cheesecake. Loftet är, som jag tidigare nämnt, ett av mina favoritcaféer i Vasa. Det är så himla mysigt där! Och så är personalen dessutom riktigt trevlig. Igår letade de till och med fram en skarvsladd till min dator så att batteriet inte skulle dö ut. :) Sedan schasade de vänligt ut oss när det var stängningsdags. Pluggdejt igen nästa vecka?
 
Skriva, skriva, skriva...
 
Dagens bästa tips till er som kanske inte är så motiverade till att skriva skolarbeten är alltså att ta en kompis och datorn under armen och bänka er på ett mysigt café. Ni kommer inte ångra er! :)
 
#1 - Matilda

Ser trevligt och gott ut :)
Att plugga med någon annan ger dessutom möjlighet till att diskutera saker och komma fram till nya perspektiv som man kanske inte tänkt på ensam.

Svar: Det var det! :)
Jag kan inte annat än hålla med dig. Även om båda sitter och sysslar med sitt eget så är det trevligt att ha någon att bolla idéer och funderingar med. Det är mycket mer givande än att sitta ensam. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Anonym

Varför inte träffas i din lägenhet i stället? Kanske inte optimalt att sitta på café hela/halva dan.

Svar: Hahah, jisses vilken kommentar. Jadu, kanske för att man ALLTID hänger i sin lägenhet i vanliga fall?
TIDSTJUVEN

#3 - Anonym

Och jisses vilket svar! Själv skulle jag inte kunna koncentrera mig på ett café, där folk kommer och går och allehanda ljud från kök och betjäning pågår.
När jag jobbar ska det vara tyst och full fokus.

#4 - Linda

Nämen JISSES, om nu tidstjuven kan koncentrera sig på café så är det ju jättebra, och nu gällde ju hennes inlägg henne och inte dig, "anonym" ? :) bara för att du behöver lugn miljö när du jobbar gäller ju inte det alla andra heller? haha :P

#5 - ellenlundis

Mys, mys och mys! Älskar dina inlägg. :D

#6 - Saragunmarie

Va mysigt! :)