När våren kom i februari

 
När man kommer hem från jobbet en tisdag i februari och det första man gör är att snöra på sig löpskorna och bege sig ut på bar asfalt och torra grusvägar i strålande vårväder - DÅ har något slagit slint. Om det främst är vädret eller mitt huvud som fått vårfnatt låter jag dock vara osagt.
 
 
Så sjukt skön känsla att skutta fram längs vägarna med härlig feelgood-musik i öronen (ja, jag var faktiskt på så otroligt bra humör att mina löpsteg emellanåt övergick i diverse skutt i takt, och otakt, med musiken!). I februari! Ååh. Någon i grannskapet eldade dessutom ris så att det doftade så vårigt i hela Oravais att tankarna genast flög iväg till påskbrasor och lättsamma aprilkvällar.
 
 
Jag trodde nästan att jag skulle smälla av på grund av denna lycko- och energiöverdos som slog till idag. Nu håller alla tummarna för att det här tiopoängsvädret håller i sig ett tag, visst? :D
#1 - fotograferats.blogg.se

Heja heja!! :)

Svar: :D :D
TIDSTJUVEN

#2 - Christina

Ja, för min del får det gärna fortsätta vara sånt här väder. Inte så roligt med kurabyxor o stövlar på jobbet, men det är väl övergående.

Svar: Jo, sånt går över (och kommer förmodligen på nytt om någon månad). Jag har svårt att tro att den här låtsas-våren är här för att stanna, men man kan ju alltid hoppas. :D
TIDSTJUVEN

#3 - Sara

Haha, jag fick samma fnatt idag :D snörade på mig löpskorna och stack ut på en runda mitt på dagen. Och det var så SKÖNT. Solen och bar asfalt är så ljuvligt så här års (eller alltid!)

Svar: Jaa, visst var det härligt! :D Jag håller verkligen tummarna för att det är lika fint väder imorgon. Man VILL ju faktiskt ut och röra på sig då! :) Att döma av Instagram var vi inte ensamma om att röra oss ute på vägarna idag.
TIDSTJUVEN

#4 - EVELINA

Låter hääärligt till tusen! Här i H:fors har vi lika snöfritt, har i princip inte fått någon snö annat än några centimeter under ett par dagar ... Hoppas nu bara att vi inte får någon taka talvi till april eller något i den stilen =P

#5 - ellenlundis

Det är också vår i Sverige med. :) Det känns som mars eller april ute nu. Jätte skönt. De blev en kort vinter. Förra året så var snön kvar länge tills de var april. ^_^ Fina bilder!

#6 - Viktoria

Känns som att det börjar bli vår nu ja! :) Det enda som saknas är väl värmen...

#7 - ett ritstift i din rumpa

här i åbo har det i princip varit vår sedan slutet av januari, är lite orolig för att det kommer komma ett bakslag...

#8 - Ellen (alatariel)

Det är nog helt galet att det är redan så här vårigt i februari. Men jag klagar inte. ^^

#9 - ADARAS Blogazine

Åh härligt! Det håller jag också tummarna för :D Är helt fantastiskt att kunna njuta av vårvädret redan nu <3