Överraskningsfest i granngården

 
Överraskningsfester är alltid de roligaste festerna. I fredags var det just en sådan fest som gick av stapeln i granngården. Madde får sin närvårdarexamen nu lagom före jul, och även om hon inte själv hade tänkt fira den bravaden så tyckte vi andra att det absolut är en milstolpe som kräver lite extra uppmärksamhet. Så Mimmi, Cila, Sara och jag planerade helt enkelt en liten överraskningsfest åt henne.
 
Madde blev upphämtad av Cila och Mimmi i tron att vi alla var på väg till Vasa för att äta middag och bowla, men i själva verket satt resten av gänget intryckta i Cilas och Vincents badrum och väntade på att Madde och tjejerna skulle komma tillbaka för att "hämta Vincent". Gissa om Madde blev förvånad när badrumsdörren öppnades och hela gänget hoppade ut och ropade "Surprise!" i kör. ;) Ni kan se hela spektaklet i lucka 5 i Mimmis julkalender
 
Hahah, älskar Maddes kommentar vid 00:26. :')
 
 
Vi lagade sedan god mat tillsammans, pratade, tittade på Idol och käkade Mimmis goda kinuskitårta. Det blev med andra ord en riktigt mysig fredagkväll. Tack för den, alla inblandade! :)
#1 - Madde

Tusen tack för en bra kväll! :D Vilken tur att jag har världens finaste kompisar ♡

#2 - Linda

Va roulit ni sir ut ti ha hadd e :)

#3 - Ida-Marie

Överraskningsfester är så roliga :D bästa är minen på den som blir överraskad ;)

#4 - Matilda Wikblom

Åh så kul med överraskningsfest :D