När man ska köpa julklappar

 
Efter två eftermiddagar på stan börjar årets julklappsinköp vara under kontroll.
 
 
...och min egen shoppingkvot är mer än välfylld! ;) Jag förstår inte hur det går till, men jag kommer alltid hem med lika mycket saker åt mig själv som åt andra när jag ska handla julklappar. Så mystiskt. Igår råkade jag köpa en klänning och idag länsade jag visst hela Hemtex när jag gick på stan med mamma. 
 
 
Hemtex hade halva priset på alla julprylar, så jag kom hem med två stjärnfat (de passar ju lika bra på sommaren som under julen!), julgardiner som ska upp i köksfönstret och lite julgranspynt till granen som vi tar in på måndag. Jag köpte till och med siffror till nästa års adventsljusstake för en euro! Ni kan påminna mig i november nästa år, för jag lär helt klart hinna glömma bort dem tills dess. Hehe.
 
 
Just nu får man svinbra rabatt på valfri normalprissatt vara med klubbkortet också, så jag passade på att köpa den där ljusboxen som jag så länge har dreglat över när jag ändå var i farten. Och shit pomfritt, den kostade bara en tia! Den som påstår att lycka inte kan köpas för pengar har helt enkelt aldrig shoppat vid Hemtex. ;)
 
 
Jag har skaffat lite nytt julgranspynt från Clas Ohlson också, efter att Anna tipsade om att det fanns julgranskulor där som bara ropade mitt namn. Tack för tipset Anna, du hade alldeles rätt. Cupcakejulgranspynt. Åh! <3
 
#1 - G I N A ~

haha sånt är lätt hänt när det finns fina saker runt omkring ^^

Svar: Eller hur! De där fina sakerna bara hoppar ner i korgen. ;)
TIDSTJUVEN

#2 - Linda

He e faktist konstit hede, at e allti lyckas slink me saker åt se sjölv å tå man ska köp åt ader :D

Svar: Jaa, synnerligen konstigt! :D
TIDSTJUVEN

#3 - Cajsa

Haha! Skönt att det finns fler som har det där "shoppa till sig själv problemet" ;)

Svar: Det måste vara något i decemberluften? ;)
TIDSTJUVEN

#4 - Paulina Grön

Hehe känner igen det där... Alltid kommer man hem med lika mycket åt sig själv som åt andra ^^
Blev påmind om det senast förra veckan så jag var in till stan för att köpa julklappar och min kompis konstaterade att jag granskade sportkläderna i affärerna mer än att fokusera på julklappar...
Så avslutningsvis kan vi väl konstatera att det är ett fullt normalt beteende, eller? ;)

Svar: Haha, skönt att vi tycks vara många som har samma problem! :D Jag tycker att vi slår fast att det är helt normalt beteende så här i juletid. "En julklapp åt dig, två åt mig" ;)
TIDSTJUVEN