Höghus i en granskog

 
Det blev Den Stora Städdagen idag. Jag hade ingen praktik idag, så genast när jag steg upp satte jag bästa julmusiken på max och började fixa, städa och feja. Nu är hela lägenheten äntligen julstädad och julpyntad. :) Det är bara granen som fattas, men den får vänta någon vecka ännu. Mikael och jag har en traditionsenlig Helsingforsweekend på schemat före jul, så antingen tar vi in julgranen före den 19e och håller tummarna för att den överlever en helg utan oss eller så väntar vi till den 22a med att ta in granen. På vardagsrumsbordet fick i alla fall förra årets pappersgranar flytta in tillsammans med två stycken loppisfyndade huslyktor. Mysfaktor hundra!
 
 
Och på hallbordet står ett gulligt litet luciatåg. :) På tal om lucia så har omröstningen om årets finlandssvenska blogglucia nu startat. Ni kan spana in kandidaterna och rösta genom att klicka { här }. Om ni vill rösta på mig så skriver ni nummer 5 i kommentarsfältet.
#1 - Jessica

men hur gulliga va ditt luciatåg da? :) hur sött som helst

#2 - Linda

Nåmen va fint! :) gillar "granarna" av tidningspapper :) tänkt att ja sko prov laga två själv i två olika storlekar, men har int haft tid ännu..

#3 - Ida

Omg så mysigt det är hos er då! Väntar med spänning på på historier från hfors haha! När åker ni? kanske vi kunde tajma?

Svar: Hihi, tack! :) Du får gärna komma och hälsa på i julmyset när som helst. Oh, vi är i Helsingfors från någon gång på kvällen den 19.12 till någon gång mitt på dagen den 21.12. Skulle vara helt super om vi kunde tajma!!! :D
TIDSTJUVEN