En decembertisdag

Kolla vem som hängde i Vasa idag! Världens bästa Ida-Marie.
Dagens fika blev en kärleksfull caffe latte och en god tiramisùkaka.
 
Idag har jag gått så mycket att jag har ont i fötterna och skrivit så mycket att mina fingrar nästan domnat bort. Sedan halv sex imorse har jag hunnit med allt från att skjutsa sambon till tåget och irritera mig på att ÅA och Tritonia inte öppnar förrän klockan åtta respektive tio på morgonen (var har de tänkt att tidseffektiva morgonmänniskor ska hålla hus egentligen?) till att sitta vid ABC med en kaffekopp i ena handen och en kursbok om kognitiv beteendeterapi i den andra i ett par timmar. Och så har jag hängt över både ÅA:s och Tritonias datorer med skolarbeten och praktikrapporter, druckit kaffe med några kompisar på stan och gått på julklappsshopping i trevligt sällskap. Och handlat mat. Och kört hem genom snöyran efter tolv timmar i Vasa.
 
Träff i favoritcaféet förstås.
 
Praktiken är över och höstterminens närstudietillfällen likaså. Å ena sidan skulle jag vilja snabbspola till fredag så att sista tenten är skriven och de sista skolarbetena före julen är inlämnade (först då är det ju jullov på riktigt) men å andra sidan skulle jag vilja pausa här och nu och bara njuta av livet just nu också. Man kan ju variera pluggandet med så himla mycket roligheter så här före julen. ♥
#1 - Kamomilla

tänk att det bara är en vecka till jul och bara några dagar så har du jullov! - hur har halva december gått så här fort??

#2 - Daniela

Tusen tack för det fina julkortet som kom idag! :)

#3 - Andreas

Så sköönt med jul ledigt!! Behövs verkligen en paus från skolan!

#4 - Ida-Mrie

Åh de va så roligt att träffas :D snart igen, ha de bra i storstan :) <3