Efterlysning: Julkortsutbyte

Under bloggjulfesten diskuterade vi julkort på kvällskvisten. Vi diskuterade bland annat vilka traditioner man själv har kring julkort; hur många man skickar till, vilka kort man sparar när julen är slut och så vidare. Vissa erkände att de skickar upp till 50 julkort varje år och själv skickar jag knappt några julkort alls. Kanske det är en utdöende tradition?
 
Jag brukar skicka till min faster och några brevvänner och så brukar jag få überfina julkort av min brorson med familj. Alla mina kompisar och familjemedlemmar träffar jag ju så gott som varje vecka så det känns lite knasigt att skicka julkort till dem. Men kanske man ändå borde skicka, även om man träffas ofta och även om man inte har någon söt bebis eller gullig hundvalp att fota i tomteluva (men håller ni inte med om att brorsans katt är julkortsmaterial?). Det är ju så himla kul att få "riktig post". Speciellt nu före jul. Så jag ska minsann sätta fart på pysselfabriken och pyssla ihop en bunt julkort i år.
 
Men hey, varför inte skicka julkort till bloggkompisar också?
Ni kanske inte heller har så många att skicka julkort till?
 
Om någon vill utbyta julkort eller julbrev (brevbomber undanbedes) kan ni slänga iväg ett mail med namn, postadress, bloggadress och allt sånt till tidstjuven@hotmail.com, så skickar jag min adress ikväll. Säg gärna till om ni vill skicka åt flera och om jag i så fall får ge er adress vidare till andra julkortsivriga bloggare. Ju mer snigelpost desto roligare! Blir ni superdupermånga så parar jag förstås gärna ihop er med varandra för att inte själv bli helt ruinerad på frimärken. ;)
 
Låt oss sprida lite julkortsglädje i decembermörkret. ♥
#1 - Maria

Jag är lite tudelad vad gäller julkort, å ena sidan är det väldigt mysigt, men å andra sidan kostar det pengar och så har vi den där miljöaspekten och det faktum att man småningom har en hel massa kort som bara samlar damm nånstans i en låda.. Så jag skickar tyvärr själv aldrig julkort, men blir nog ändå glad de få gånger någon råkar skicka åt mig :) Tror jag satsar på online-julkort istället om inte annat.. ;)

Svar: Hehe, okej. Jag tycker att det bara är mysigt. Skickar man knappt några brev alls under resten av året så gör lite julkort inte någon stor skada på naturen. :) Man kan ju föra julkorten till pappersåtervinningen sedan, istället för att låta dem samla damm i en låda.
TIDSTJUVEN

#2 - Daniela

Åh superbra ide! :)

Svar: Kul att du tycker det! :D
TIDSTJUVEN

#3 - Ida-Marie

Faktiskt vilken rolig idé :D

#4 - Jessica

Åh va kul =)

#5 - Andreas

Dehär är en av dina bättre ideer! :D

#6 - hanna, förbanna

sv: Haha, visst! Tack!

Du är välkommen att kommentera hur mycket du vill, det är rätt sorts "spam" ;)
Tack! Jag hinner tyvärr inte blogga så ofta som jag vill då jag jobbar heltid, men jag försöker! Kommentarer som din får mig att försöka ännu mer! :D

#7 - Daniela

Skickade ett mejl till dig om de här med julkorten. Men du har inte svarat, skulle behöva få dom den här veckan skickade iväg julkorten.

Svar: Oh, det hade visst hamnat i skräpposten. Svarar nu på direkten! :)
TIDSTJUVEN

#8 - P e t r o n e l l a

Det här var en bra idé, I'm in! (: Skickar info direkt på mailen!