I Svenskfinlands största tidning

 
Jag trodde knappt mina ögon när det plingade till i mobilen i förmiddags och Ida-Marie skrev att Finlandssvenska bloggare-gruppen är omskriven i dagens HBL! Det lät ju lite för coolt för att vara sant. Efter jobbet finkammade jag därmed alla butiker i Oravais i jakten på Hufvudstadsbladet och fann till sist tidningen i en av Livsmedels hyllor. Och jodå, kolla notisen där på mittuppslaget! :) Tack så mycket, du härliga HBL-skribent! Förhoppningsvis hittar ännu fler finlandssvenska bloggare till gruppen nu. Jag rekommenderar verkligen alla att ta en titt på den fantastiska mängd härliga bloggar som finns samlad i gruppen. Jag har redan hittat massvis med nya favoriter!
 
Nu ska jag så småningom göra mig redo för dagens fyndjakt på Juthbackamarknaden.
Kanske vi ses i regnet i Nykarleby ikväll? :)
#1 - daniela

oj grattis, va coolt! :D

Svar: Tack! Jaa, så himla häftigt. :D Och oväntat!
TIDSTJUVEN

#2 - Christina

Vad kul! Jag tror att det skulle vara lättare att hitta bland alla bloggar om vi på något vis fick dem mer kategoriserade. Vasanejdens bloggare har ju bra kategorisering på sina.

Svar: Bra synpunkt, det tror jag också. :) Vi funderar på att kategorisera upp headerbilderna till att börja med.
TIDSTJUVEN

#3 - Sarah

Jättekul idé med denna grupp, inte en dag för sent att någon kom på nått sånt här! :)

#4 - http://carloine.com

Kul! Har själv också hittat många trevliga bloggar att följa tack vare gruppen :)

#5 - http://carloine.com

Kul! Har själv också hittat många trevliga bloggar att följa tack vare gruppen :)

#6 - kicki

Skulle gärna gå med i den gruppen, men då jag inte har facebook. Går det på något annat sätt? Nu då bloggen.fi krånglar varje vecka har jag flyttat min blogg om gamla talesätt och dialektord till wordpress. Antar att det skulle vara lättare att nå en bredare publik i er grupp.

#7 - . Pjumas . ♥ - Mamma och fru

Man får verkligen mera inspiration att blogga när man är med där :D Tyvärr vill inte jag att allt för många av mina facebook vänner skall veta om min blogg, så därför har jag ännu inte vågat säga nåt om min blogg på gruppens "vägg". Men kanske jag ännu har möjlighet att i något kommentarsfält berätta om min blogg ;)