Höstmys och inköp från helgens marknad

 
Idag plockade jag in några rönnbärskvistar som får sprida lite höststämning i lägenheten. Den bruna gamla medicinflaskan är ett fynd från helgens Juthbackamarknad.

 
En annan grej som jag köpte på marknaden är de här efterlängtade lamporna vid namn Iris Lights. Jag har spanat på dem i ett år nu, så jag kunde helt enkelt inte låta bli att köpa dem när en inredningsaffär hade outlet på marknaden. Var de ska få bosätta sig har jag inte bestämt ännu, men det lär garanterat klarna så småningom. De ljuvliga bollarna som är handgjorda av bomullsgarn passar ju i princip var som helst. :) Ultimata myslamporna!
 
 
Och så här höstigt har vi det framför Idol nu. Tänk vad en så liten sak som några rönnbärskvistar och orangea värmeljus kan göra mycket för att höja höstmysfaktorn! :)
#1 - Linda

Jag ha int ännu laga mett lastpallsbord na men ska nou jö e ännu i höst :) så ha ja fått spm tips at ta eur pallana me ax på = inga gifter.. hadd to ax på dina pallar? :)

Svar: Säkert hinner do nåo bygg ett bord enno i höst. :) Menar do alltså ande bilden på sädesax som finns på mittklossin? He fanns e nåo på mina. Men ja ha int hörd na om att he sko betyd att dem e giftfri. Har int all eur-pallar krav på att va giftfri?
TIDSTJUVEN

#2 - Silje

Så fint det vart :) Hösten är nog så mysig!

Svar: Tack! Ja, verkligen. :) Jag ska passa på att plocka in lite pumpor och annat mysigt också när jag har vägarna hem till byn nästa gång.
TIDSTJUVEN

#3 - Jessica

Ser himlans mysigt ut =)

Svar: Levande ljus är det mysigaste som finns! Och bara de nya lamporna finner sin plats så blir det säkert ännu mysigare. :)
TIDSTJUVEN

#4 - Chamilla Magnusson

Det tänkte jag inte på! Nästa gången jag är ute med Frida ska jag se om jag kan hitta lite rönnbär och dekorera med :D

Svar: Det tycker jag också att du ska! :) Rönnbär växer ju lite överallt och är inte svåra att bryta heller.
TIDSTJUVEN

#5 - Malin

Mys! Va kosta dide boll-lamporna? Sku kanske vila ha sånt i mitt nya kök sen ju... ;)

Svar: Javisst! :) De här Iris Lights så kostade 34€ vid Katarina Maria (som finns i Jeppis). Jag har sett att de finns vid Amalia också, men har tyvärr inte koll på vad de kostar där. Förmodligen någonting i samma stil. :) De finns i många olika färgkombinationer.
TIDSTJUVEN

#6 - Jennifer

Nämen åh, vad tjusigt! Du fick verkligen till lite höst-stuk på det hela :)

Svar: Tack ska du ha! :) Jaa, man vill ju gärna få lite höstfeelis inomhus också. Mer ska det bli! :D
TIDSTJUVEN

#7 - Linda

Jå nou ska he hindas!
jepp he mena ja.. faktist vejt ja int om di har krav att all eurpallar ska va giftfri, men bra om e sko va så :)