2014-08-05 | 11:40:00

En resa fick sitt slut

 
Hemma igen. Två resor till Åland på två veckor räckte gott och väl för att fylla resekvoten för min del och nu får det minsann räcka med båtresor till Åland för det här året. Sömnkvoten ligger långt på minus och dygnsrytmen är aningen rubbad efter allt detta rännande. Tretiden på natten till söndag kom jag hem efter fyra dagar på resande fot - denna gång från jobbet. Det blev en väldigt intressant, synnerligen händelserik och otroligt givande resa. Precis som det ska vara när man reser med ett stort gäng 16-, 17- och 18-åringar.
 
Två månader tillsammans med ett härligt gäng ungdomar och kollegor kulminerade i denna intensiva fyradagarsresa. Och samtidigt som vi svängde in på gården till familjegrupphemmet efter avslutad resa så var sommarjobbet över för min del. Så knäppt det känns! En resa ger verkligen möjlighet att lära känna varandra på ett helt unikt sätt, och komma varandra nära, och så är det plötsligt bara slut nu. Det känns ärligt talat lite tomt. Jag skulle absolut kunna tänka mig att jobba med just flyktingar sedan när jag någon gång har studerat klart. Den här sommaren har bjudit på så otroligt många nya insikter, tankar, ansvar och upplevelser. Hela sommaren har varit lite av en resa och jag är väldigt tacksam för allt jag har fått vara med om under dessa två månader.
 
Nu är jag redo för att så småningom ta tag i skrivandet av den där kandidatavhandlingen som jag har lyckats skjuta upp sedan i höstas. Men först ska jag ta det lugnt och andas. Tänka. Bara vara.

Finheter
FrökenTV, bloggen om tv och film

mysigt

Svar: Jadå! :)
TIDSTJUVEN

2014-08-05 | 12:12:26 | http://efji.blogg.se/
Pieni Lintu

Oli varmasti ihanaa!

Svar: Oli kyllä. Haastavaa mutta ihanaa! :)
TIDSTJUVEN

2014-08-05 | 12:17:35 | http://www.pienilintu.blogspot.fi/
Jenny

Vi saknar dig redan på jobbe. Du ha vari en resurs i sommar så varmt välkommen tillbaka åtminstone för min del! :)

Svar: Oj Jenny, va ja bleiv glad tå ja läst dähär! Tack! :) Ja saknar å allihåop å hoppas på att få kom å hopp in tå e behövs na extra personal. Åså håller ja tummar å tår för att ja får kom nästa sommar på nytt. :)
TIDSTJUVEN

2014-08-15 | 10:24:54
Kommentera:
Kom ihåg mig?