500 medlemmar - dags att fira!

 
Wohooo! Er långa väntan är nu över. :D Det är alltså det här som vi har tisslat och tasslat om de senaste dagarna: GOODIEBAGS! Som ni såg i videon så kommer Ida-Marie och jag att lotta ut MASSIVA goodiebags innehållande helt sjukt bra grejer till lyckliga deltagare i Finlandssvenska bloggare-gruppen på Facebook. Som sponsorer har vi redan en lång rad med finfina finlandssvenska företag. Helt knasbra!
 
Välj alltså den kategori som passar bäst in på din blogg - de hittas bland "Foton" på FB-gruppen - och ladda upp din header dit. Ja, och kom ihåg att lägga till din bloggadress i bildtexten och gärna också en liten beskrivning av din blogg. En bloggare från varje kategori kommer att vinna en superduperfenomenal goodiebag med innehåll som passar just ens eget bloggtema. Ni som lagt dit er bloggheader redan tidigare är alltså automatiskt med i tävlingen redan nu! Deadline för att hinna med i tävlingen är den 12 september.
 
Har ni frågor kring kategorierna eller annat
är det bara att bomba kommentarsfältet här och på ziio.se! :)
#1 - Christina

Wohoo! Va kul. ;)

Svar: Kul att du gillar! :D
TIDSTJUVEN

#2 - Silje

Spännandee :D

Svar: Jaa!! :D :D
TIDSTJUVEN

#3 - daniela

dehär e nu kanske en dum fråga... men var hittar man kategorierna? :D

Svar: Ingen dum fråga alls! Gå in på gruppen, klicka sedan på "Foton" som finns i menyn där uppe. Där hittar man tio stycken mappar att välja mellan, och det är alltså det här som är kategorierna. :)
TIDSTJUVEN

#4 - Nora Flygt

Vilka är kategorierna? <3

Svar: Kategorierna är fotobloggar, hälsobloggar, inredningsbloggar, föräldrabloggar, DIY-bloggar, matbloggar, vardagsbloggar, modebloggar, finlandssvenskar i utlandet och allmänna bloggar. Hoppas att du hittar någon som passar in på din blogg! :)

Hittar man ingen kategori som passar så kan man garanterat lägga sin blogg bland "allmänna bloggar". Man hittar också beskrivningar om de olika kategorierna när man klickar på mapparnas pärmbilder.
TIDSTJUVEN

#5 - Mymlan

Nu blev jag ledsen. Jag vill jättegärna vara med i tävlingen, men vill inte gå ut med min blogg med mitt riktiga namn, alltså kan jag inte skriva på facebooksidan eller instagram... Hur gör jag då?!

Kul att ni tänkt på alla bloggare! :-) *ironi/sarkasm*

Svar: Men du, det fixar vi såklart! :) Jag lägger dit din bloggheader och din bloggadress. Vilken kategori hör du till och vad vill du att det ska stå i infotexten om din blogg? :)
TIDSTJUVEN

#6 - Nora Flygt

Tack! Nu blev det svårt att bestämma vilken kategori min blogg passar bäst i... ;)

Svar: Åh, jag vet precis hur du känner! Ibland spretar man ju åt så många olika håll med bloggen. :D Men fundera vad du bloggar mest om, och välj den kategorin.
TIDSTJUVEN

#7 - ett ritstift i din rumpa

om man inte känner att man hör hemma i någon av kategorierna, var ska man då bosätta sig? ;)

Svar: Då kan man välja "Allmänna bloggar". Det är en sån där lite av varje-kategori. :)
TIDSTJUVEN

#8 - Karro

Ååh jätteroligt! :D

#9 - Sofia

Härligt, vilken trevlig överraskning! :)

#10 - . Pjumas . ♥ - Mamma och fru

Bara man sku förstå hur man skall bära sig åt för att kunna ladda upp sin header dit?! Dum som är är ;)

Svar: Gå in på Foton -> Välj den kategori/fotoalbum där din blogg passar bäst -> Öppna albumet genom att klicka på omslagsbilden -> Klicka på "Lägg till foton" och ladda upp din bild dit. Skriv också din bloggadress och gärna en liten bloggbeskrivning som bildtext. :)

Hojta till om det fortfarande är något som är oklart så ska jag försöka förklara bättre. :)
TIDSTJUVEN

#11 - marica

härregud, jag måste alltså ta tag i det här att göra en header nu då. :D

#12 - . Pjumas . ♥

Alltså så långt kan jag, men jag skulle kanske måsta ta en screenshot på min blogg och klippa ut headern för att få den som bild då hela min bloggdesign är av blogg.se's egna :)

Svar: Jaa, så måste du förmodligen göra. :) Hoppas att du får det att funka!
TIDSTJUVEN