Måndagsgrubblerier

 
Ack, denna bruna tegelbyggnad där man spenderar så många av sina ungdomsdagar. Den gamla mjölkvarnen där man kanske sitter mitt i det mikroskopiska mögeldammet utan att veta om det och där man blir lite mer allmänbildad, pedagogisk, mossig och akademisk i takt med att dagarna passerar.
 
 
Det är tur att det finns bryggor på ett stenkasts avstånd så att man kan ta sin eftermiddagssmoothie från Café Ann-Mari med sig ut till stranden och sitta och filosofera över livet under lite mer lättsamma förhållanden ibland. Speciellt när solen skiner.
 
 
Och även om man kanske mest känner sig som den något skeptiska figuren till höger i bild när folk nämner kandidatavhandlingar och akademiskt skrivande så kanske, kanske, man borde ta och börja på den där avhandlingen någon gång ändå, så det märks att man inte suttit där i mjölkvarnen helt i onödan... Men ja, fin graffiti har vi i alla fall vid vår kära Akademi.
#1 - Hanna

Jaa-a, dehär måndagsfunderingarna har jag också haft idag... Kandiangsten ligger nog på ikväll då jag strukturerar om (min handledare kom NU på en bättre indelning av mina kapitel) allting, skriver om och har halv panik över att jag ändå kommer få skippa något kapitel då det int finns i mitt material. Och måste lämna in seminarietexten ikväll. Blä. Men jag har tre veckor på mig nu att få den klar!
Dessutom har det regnat och varit urtråkigt väder här i Åbo idag, så skicka gärna ner lite sol och värme om ni har överlopps :P

Svar: Skönt att inte vara ensam om att kandangsta. Men usch så jobbigt att du måste strukturera om alltihop helt plötsligt. Det låter som ett väldigt tidskrävande projekt. :( Men kämpa på, snaaart är du klar och har kanden ur världen. Jag ska försöka skicka lite sol mot ditt håll imorgon! :)
TIDSTJUVEN

#2 - ett ritstift i din rumpa

jag har en hemskt dålig ovana att starta sims 3 varje gång jag planerat börja med mig kandidatavhandling......

Svar: Ooh, nu fick jag också lust att skaffa Sims igen. :3 Annars kan man också träna, dricka kaffe, uppdatera alla sociala medier som finns, slösurfa och till och med städa, diska och tvätta kläder istället för att börja med sin kand...
TIDSTJUVEN

#3 - Kix

Alltså suck jaa, jag började ju skriva på min kandi förra året, men kom sen helt av mig och nu har det "lämnat", är på fjärde året och har ännu den inte alls klar, börjar kännas angstigt -_-

#4 - Louise

Hahaha, café Ann Mari! Vad omodernt det lät =P

Svar: Det må låta omodernt, men det är världsbäst! :D
TIDSTJUVEN