Livet utan dator

 
Min dator har sagt upp kontraktet efter två trogna år (sådär lagom tills garantin gått ut...), och utan dator är det svårt att utföra några stordåd. För tillfället får min rosa tiotumslaptop som är trögare än trögast rycka in, men en ny dator står onekligen högst upp på prioritetslistan om jag ska få någonting gjort över huvud taget. Håll tummarna för att jag inte blir ruinerad på kuppen.
 
 
Men ja, i brist på dator kan man laga mat som en sann hemmafru och baka i mängd och massor istället. Idag blev det kladdkaka till kaffet.
#1 - JUNITJJEJ

Det är svårt att vara utan dator!

Svar: Ja, verkligen. Speciellt när man har massor av grejer som man borde skriva.
TIDSTJUVEN

#2 - Saragunmarie

SV: Men nej va surt om all klänningar va för kort! :/ Jag har allti sama problem, men tvärtom - allt e fö langt, haha :D

Usch, allti lika surt tå datorn gar sönder :/ Jag har o en 10 tums minilaptop som e trögare än trögast, men min e vit :D

Svar: Haha, jobbit värre. :D Fast he gar ju förstås allti att sy åpp klänningar.
Nämen, tär sir man. ;) Min e jättegammal, typ från 2008 elo 2009. Men he e bra me en reserv i alla fall.
TIDSTJUVEN

#3 - Beatrice Jakobsson - Vimmelfotograf

Tråkigt att datorn har gett upp sitt hopp..

Svar: Ja, usch. Man blir så ledsen. :(
TIDSTJUVEN

#4 - Matilda Wikblom

Vet hur jobbigt det är, min dator börjar också sakta men säkert dö bort :D

Har du egen domän? Eller bloggpro?

Svar: Det känns lite som att nya datorer har allt för kort "levnadstid". Eller så använder man dem för mycket. Hehe :D
Jag äger min egen domän. Har du också tänkt skaffa? Om du undrar någonting mer om det så är det bara att slänga iväg ett mail. :)
TIDSTJUVEN

#5 - sarah

såå snygg i håret!:)

Svar: Ååh, tackar! :)
TIDSTJUVEN

#6 - Sara

Åh nej men vad typiskt! :( Min dator är nu också lite över två år och är rädd för att den snart skall klappa ihop. Akkun har redan gjort det, och oftast är den riktigt trög. Men har tyvärr inte riktigt råd med en ny just nu :( blä. Har också en minilaptop i lådan som jag bara använder vid krisbehov. Hehe. Hade med den till grekland förra våren och jag höll på att gå under av tröghet då jag skulle göra någonting med den. Hade nästan bara med den för att kunna backa up mina bilder.

Svar: Jaa, alltså det är ju så otroligt typiskt. Jag håller tummarna för att din dator överlever ett tag till! Superbra är det i alla fall att ha en gammal trögis i lådan, så man har någonting att ta till när det är kris (även om man får fnatt när man använder den). Jag skulle egentligen inte alls ha råd att lägga pengar på en ny dator just nu jag heller, men det är ju tyvärr oundvikligt. :/ Idag var jag och spanade in utbudet och imorgon blir det förmodligen att slå till... Snyft.
TIDSTJUVEN