Födelsedagsbrunch på Astor

 
Att få inleda lördagen med att äta brunch på Hotel Astor tillsammans med ett gäng goda vänner, det finns det nog inget som slår. Pinglorna Anna och Emilia fyllde år i februari, och redan då bokade vi in en brunch för att fira födelsedagarna på bästa sätt. Idag var det äntligen dags.
 
 
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, för åååh så bra Astors brunch är! Dignande bord fyllda med ALLT man kan tänka sig i brunchväg - både salt och sött. Smörgåstårta, våfflor, färskpressad juice, frukter av alla de slag, macarons, muffins, baconlindade dadlar, croissanter, cheesecake... ja, listan fortsätter i alla evighet. Jag vet inte hur många gånger vi gick och fyllde på tallrikarna, men många varv blev det. Innan vi hade smakat på allt var vi mättare än mättast. ;)
 
Brunch på Astor får helt klart fem av fem stjärnor.
#1 - Sara

Jag bara ÄLSKAR Astors brunch. Den är SÅ bäst! Det börjar bli ett tag sedan sist nu och börjar längta hemskt mycket nu då jag ser dina bilder. :D

Svar: Alltså den är ju helt amazing! :D Jag vill ha den varje dag och hela tiden. Hehe. ;) Bästa hotellfrukosten som finns.
TIDSTJUVEN

#2 - Anonym

Åååååh så gott det låter!! :D

Vad kostar det att äta en brunch där?

Svar: Det kostar 22 euro. :) Prisvärt!
TIDSTJUVEN

#3 - ellenlundis

Älskar att fika på café! Det är så mysigt! ^_^