En hyllning till våren

 
Egentligen är ju det här den bästa tiden på hela året. Då man märker att naturen vaknar till liv igen och den kollektiva glädjen och energin återvänder efter att den legat djupt begraven någonstans långt nere i den frusna och kalla marken under hela den mörka Mordor-vintern. Då de söta små gubbarna och deras lika söta små hundar vågar sticka näsan utanför dörren igen utan att frysa.
 
 
Då man kan snöra på sig löpskorna och springa så snabbt längs de torra grusvägarna i kvällssolens sista strålar att man nästan tappar andan. Då man anammar glädjeruset till fullo och skrattar högt, halvgalet och lyckligt medan man inte ens bryr sig ifall någon ser eller hör.
 
 
Då man kan gå ut på timslånga kvällspromenader med vänner och familj och bara prata om allt det fina i livet och ta en glasspaus någonstans där mitt i. Då människorna som sitter på terrassen har lagt vinterrockarna och långkalsongerna på hyllan och istället satt solglasögonen på den vårfräkniga näsan och en keps som pryds av den lokala bilverkstadens logotyp på huvudet.
 
 
Då man ännu har skyhöga förväntningar inför sommaren. Då man ännu har hopp för att det ska bli den soligaste, varmaste, härligaste och bästa sommaren man någonsin varit med om. Ja, egentligen är ju det här den bästa tiden på hela året.
#1 - Ida

alldeles underbart!

Svar: Ja, det är ju det!
TIDSTJUVEN

#2 - Saragunmarie

SV: Tusen tack finaste! <3

Åh, älskar sista bilden! O vilket otroligt fint inlägg :)

Svar: Tack Sara! :) ♥
TIDSTJUVEN

#3 - Kix

"och en keps som pryds av den lokala bilverkstadens logotyp på huvudet." Spot on there! :D

#4 - Matilda Wikblom

Härligt med vårväder!

#5 - Christina

Du har nog så rätt. Det är den bästa tiden!

#6 - daniela

vilke mysit inlägg!

#7 - Jessica

Underbara vår som kom med dunder och brak å gjorde oss alla så lyckliga :D