Ett bra alternativ efter träningen

I höst har jag försökt hinna gymma minst två gånger i veckan, och hittills har det lyckats både bättre och sämre. Efter träningspassen brukar jag alltid äta någonting proteinrikt. Oftast blir det en banan eller en kvarg, men de senaste gångerna har det blivit en proteindrink. 
 
 
 
Via Buzzador har jag fått testa nya Gainomax Protein Drink. Som medlem i Buzzador (tipstips!) får man allt som oftast testa och recensera olika produkter och den här kampanjen handlade alltså om proteindrinkar.
 
I infon som följde med drinkarna står det bland annat att de lämpar sig "vid medel- till lågintensiv träning eller kortare träningspass". Det står också att drinkarna är låglaktoshaltiga samt att de innehåller ett lågt antal kolhydrater. Jag har dessvärre noll koll på näringsvärden och sånt i andra proteinprodukter, så jag har ingenting att jämföra med på den punkten, men jag kan i alla fall berätta att smaken är gudomlig!
 
De smakar som mjölk fast tio gånger godare, haha. Jag skulle lätt kunna dricka de här som mellanmål varje dag. :) Vanilla Flavour smakar exakt som mjukglass (speciellt om man haft den på avkylning i kylskåpet innan man dricker den) och Pear Flavour smakar som de där päronglasspinnarna som man kan köpa i storpack. De här lär jag absolut köpa fler gånger, om inte annat så för den goda smakens skull.
 
Har någon annan av er testat proteindrinkarna? Vad tyckte ni?
#1 - Christina

Inte just de där drinkarna, men fick pröva ett paket med andra träningsprodukter i våras. Stänger och drinkar är ofta helt okej, igår drack jag en proteindrink som smakade precis som de där chokladjoghurtarna man åt som barn.

#2 - emzi

Jag måste ju verkligen ta och prova nångång! Verkar ju helt super!

#3 - Fashion Safari

Låter ju super, måste testa!!

#4 - Mimmi

fick prov ein päron å ein vanijl åv ein som buzzar (kom int själv med i kampanjen). har smaka päron men tyckt nog int alls om an :/ fö söt å sliskig fö min smak. vanilj har ja enno kvar att smaka, så hoppas han e godari :)
Såde annås föredrar ja Profeel's chokladshake, han e verkligen god! smakar oboy, fast nyttigari :D