Ikväll börjar sambolivet

 
En väldans trevlig helg i Komossa och Pensala är till ända och jag åker tillbaka till Vasa igen. Denna gång behöver jag inte åka ensam, för min blivande sambo följer med! Hon är fortfarande väldigt mammig, så de tre dagarna jag ska vara i Vasa den här veckan blir lite av en testperiod för att se hur det går. Sedan får hon komma hem till mamma Chip och mormor Lady igen ett par dagar innan vi flyttar ihop på riktigt. Åh, så spännande! :)
#1 - Ellen (alatariel)

Åh vad roligt! :D och hon är ju såå söt!
Sv: Ja det måste man väll. :)

#2 - Maggie - en rå bohem

Ååååh så söt!

#3 - daniela

jag å vill ha en katt att gosa me :(

#4 - Sara

Kul! :)

Och va söt hon är! :)

#5 - ett ritstift i din rumpa

åh! jag skulle också vilja ha en liten kisse som sambo, men det skulle vara så synd om den stackaren att göra över fem timmar långa resor i samband med längre lov :/

Svar: Det har du rätt i. Men vänjer man dem går det nog bra om det ändå inte är så ofta som de där resorna inträffar. Min fasters Dipsy är en mycket berest frass som åkt många många varv mellan Helsingfors och Komossa och han har blivit så van med det att han somnar nästan direkt man sätter honom i transportburen.
TIDSTJUVEN

#6 - ann-sofie

åh vilken sötnos :)

#7 - Anonym

Kommer den att vara innekatt eller har du möjlighet att låta den gå ut? Vi hade katt när vi bodde i Vasa, men det var i Storviken så det var rätt lugnt att släppa ut den.

Svar: I Vasa är den bara innekatt. Trots att jag sett tamkatter röra sig fritt här i området där jag bor känns det väldigt farligt att släppa ut en katt i trafiken. Men hemma i Komossa får den såklart vara utomhus också :)
TIDSTJUVEN

#8 - KEILYS.ORG // BLOGGDESIGNARE & ILLUSTRATÖR

Åh vad mysigt. Kattungar alltså :)) så söta.

Svar: Verkligen! :) Så otroligt gosiga.
TIDSTJUVEN

#9 - Annika

Så söt :)