Förevigade minnen

 
Pojkvännen och jag spenderade kvällen i Röukas och tittade på paddor, grillade korv och åt plättar. Sånt gör man på en villa utan el och vatten. Idag när vi kom hem hade jag fått fem stycken ifolor-kuvert med posten. Tummen upp för snabb leverans (dessutom är det halva priset på framkallningar just nu)! Nu har jag massor med fina, roliga, knäppa och minnesvärda bilder som ska få pryda väggarna i lägenheten till hösten. Jag tror att det kommer bli supersnyggt. :)
#1 - Linnea [Fotoblogg]

Hur mår du idag?:)

Kram

Svar: Finfint! :) Själv då?
TIDSTJUVEN

#2 - maria

tack för påminnelsen! jag fick ett mail av ifolor förra veckan, får beställa var det 500st gratis! betalar bara postkostnaderna... och har inte framkallat på evigheter så det finns en hel del att välja mellan. hoppas jag minns detta när jag kommer hem från jobbet ikväll, och att jag orkar välja och vraka, sista dan för erbjudandet var idag så...

Svar: 500 stycken gratis? Ojdå, det var inte illa. Får jag fråga hur det kommer sig? :) Det jobbigaste är nog att gå igenom de där miljoner bilderna man har innan man har plockat ut vilka man ska framkalla. Man borde lära sig att rensa oftare bland bilderna.
TIDSTJUVEN

#3 - Christina

Super! :) Jag är påväg att skicka in en last med foton nu också. Men mina skall hamna i fotoalbum, gör ett album för varje år.

Svar: Så roligt med album att bläddra i! :) Det är en helt annan känsla än att bläddra i mappar på datorn.
TIDSTJUVEN

#4 - maria

hahaa, jag mindes ju helt fel, tyckte nog själv också att 500 lät mycket. 50 var det ju! :) men tror du jag kom ihåg efter jobbet sent igår kväll? nej, men jag kom på det när jag satte fast ögonen för att sova, och då var det ju försent. tur att det inte var 500 då iaf! :D

Svar: Sån otur att du inte hann utnyttja erbjudandet! :/ Jag lyckas också alltid glömma såna där gratiserbjudanden till sista minuten. Men när bilderna bara kostar 0,09€/st så blir 50 bilder ändå inte mer än 4,50€ så du gick ju inte såå mycket på minus. :)
TIDSTJUVEN

#5 - Ellen (alatariel)

Låter härligt! Och vad kul med framkallade bilder. :)