Måndagsföreläsningar


Så här i juletider är det ju lite mysigt att sitta och dricka glögg på föreläsningarna. Speciellt när man ska sitta i skolan från klockan nio på morgonen till klockan sex på kvällen. Då är det bra med kaffe, kakao och glögg med jämna mellanrum. :)

På tal om juletider - jag har spännande saker på gång här i bloggen. Ni som läste min blogg förra året kanske har era aningar om vad det kan vara... ;)
#1 - Pia

Jag har starka misstankar om vad det är frågan om :D Tänkte och funderade precis på det för någon dag sen :P

#2 - . Pjumas. ♥

Svar: Jag tycker också att det är supermysigt att fira jul hemma med familjen :)

#3 - Sara

Åh nu blev jag sugen på glögg (igen!). Vad jag hoppas att vår skolcafeteria också satsar på glögg. Det sku int sitta helt fel på en föreläsning faktiskt :)

#4 - Ellen

Så Spännande :D

#5 - maria

sv. hur kunde sky se sunkigt ut?! tycker att det är en av dom fräschaste krogarna, och har ju absolut bästa utsikten! men du måste ju definitivt gå dit nångång nattetid, och speciellt sen efter renoveringen!!!

#6 - Malin

Glögg är sååå gott. Tur att det börjar vara juletider igen :P

#7 - ann-sofie

spännande! =)

#8 - AnnaWK

Phu pustar ut Då kan jag vara lugn igen. Och de såg ju inte så tokiga ut de där ätbara julstjärnorna.

#9 - Malin

Hej Maria :) Du är ju med i bloggtoppen.fi... Jag blev också nyligen registrerad där. Men man fick ju en kod som ska klistras in nånstans eller nåt? Vart ska man klistra in den koden, jag fattar inte :P Skulle vara jättesnällt om du kunde svara :) Tackis på förhand :D