2011-08-30 | 21:02:17

Lördag hela veckan

Första dagen i festinstitutionen (eller ja, universitet kan man väl också kalla det för) är avklarad. Vår klass ser ut att vara ett riktigt bra gäng. :) Idag vimsade vi mest omkring i skolbyggnaderna tillsammans med våra tutorer, lärde känna varandra och fick veta var och när alla fester är. Och så beställde vi studiehalare. Ja, och så träffade vi såklart våra lärare och fick huvudvärksmycket info om själva studierna också. Vi har värsta chillschemat ända fram till jul med typ inga lektioner alls! Rätt dumt egentligen. Men jag antar att det är för att vi ska hinna med alla de där festerna hela veckorna, eller nåt sånt... Ja, och icke att förglömma så hällde jag en halv tekopp över byxorna och fick en eventuell parkeringsbot idag också. :) Fest!

Ugh, jag är för trött för att producera vettig text eller bild ikväll. Jag återkommer imorgon istället. Vad jag ville komma fram till med det här inlägget var bara hur töntigt studielivet egentligen är. Folk verkar nämligen inte märka det själva. Fast säkert är det väldigt roligt även om det är löjligt. Upp till bevis liksom! Kvällens House-avsnitt var för övrigt ovanligt tråkigt.

Finheter
Jean

sv: Kokkola har ganska många butiker nuförtiden om man jämför med 90-talet. Men jag hittade inget som jag kände att jag vill äga.

Brukar vara dit en gång per år, det räcker gott och väl :)Jag var lite osäker på bilmärket, men jag tyckte att den där knappen såg ut att höra hemma i en Volvo

2011-08-31 | 00:04:47 | http://www.jeanforsman.com
Annika

Studietiden är nog = fest hela veckan typ :D det ordnas nästan alltid nått. Kanske inte plånboken är så glad åt det men tur är så finns ju föräldrarna ;)

2011-08-31 | 10:41:13 | http://aanxi.peppar.fi
dani

Tror inte att det är många föräldrar som är villiga att sponsra pengar till fester ;) iaf har inte jag haft så (o)tur :P Sen så ordnas det mycket, men man behöver ju inte vara med på allt.. jag väljer bara det som jag verkligen tror att jag kommer att gilla :) I början gick jag på allt, BIG MISTAKES!

2011-08-31 | 14:41:39
Viktoria

Vad är det för universitet du går på egentligen? Är det typ bara fester där eller vadå!? Finns det ens ...

2011-08-31 | 15:42:36
Annis

Blev också ganska besviken på House igår.. inte för att jag tittade särskilt mycket, då jag var hos en kompis. Och inte ens märkte när det slutade.. ^^'Hmm.. den där halva tekoppen.. var är andra halvan?

;)

2011-08-31 | 18:08:40 | http://annises.blogg.se/
Kommentera:
Kom ihåg mig?